Микроскоп Konus College + 2MP дигитална USB камера

409.00лв

Наличност:
На склад
Код на продукта:
Konus College+ 2MP дигитална USB камера EDU
Марка:
Konus

Все още няма рейтинг
Напишете мнение

Микроскоп Konus College x600 е биологичен монoколярен микроскоп проектиран  специално за нуждите на образованието, който включва 15x широкоъгален окуляр и три сменяеми ахроматични обектива (4х, 10х, 40х). Микроскопът на Konus притежава система на фокусиране със зъбна рейка и двойна корекция за микро и макро метрична настройка. Oсветлението се осигурява от вдлъбнато огледало под предметната масичка и контролът на осветлението се осигурява от просветлен кондензаторен обектив, с ирисова диафрагма и филтри за регулиране на входящата светлина.

Сменете окoляра и включете 2MP камера за допълнително увеличение до 400 пъти чрез вашия компютър. Включете USB кабела в компютъра си и да използвате предоставения софтуер за заснемане на снимки и видео клипове на вашите проби, идеални за документиране на вашите изследвания за доклади и презентации.

Специализираната 2MP дигитална камера за микроскоп превръща традиционния биологичен микроскоп в цифров камера с висока резолюция, използвайки личния си компютър. Ще можете да записвате неподвижни изображения и дори видео на проби с помощта на 2MP CMOS сензор. Това е идеалният инструмент за любители, преподаватели, студенти, медицински лаборатории и др.

Напишете мнение

Note: HTML is not translated!

Лош            Добър


Продължи

Тагове:

telescopite.com

telescopite.com е специализиран магазин за продажба на телескопи, бинокли, микроскопи и аксесоари за тях.

Свържете се с нас

0898828212
info@telescopite.com